dissabte, 20 de novembre del 2010

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

Francesc Triola: “Ens toca donar veu

als que no tenen veu”

El director general de COMRàdio ha participat al debat d’aquest dimecres
a la Facultat de Ciències de la Comunicació
a
a
El periodista i director general de COMRàdio, Francesc Triola, ha expressat el seu desig d’oferir un espai a la ràdio on els estudiants de comunicació puguin donar la seva opinió sobre temes d’actualitat. Triola ha manifestat la proposta durant el debat dut a terme aquest dimecres al migdia a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Ramon Company, periodista de la COM, ha moderat la sessió promoguda pel programa que ell presenta a la ràdio pública catalana, Tots x tots, i per la universitat.

La tertúlia també ha comptat amb la participació de Pere-Oriol Costa, catedràtic de Comunicació, José Manuel Pérez-Tornero, director del Gabinet de Comunicació i Educació de la UAB, i Montserrat Rius, presidenta de la Comissió de Formació del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els estudiants assistents a la jornada han pogut reflexionar sobre el seu futur i debatre sobre el món de la comunicació. Triola i Company han presentat una proposta de tertúlia als futurs comunicadors que es durà a terme en el programa Tots x tots.
a

Els participants de l'acte d'aquest dimecres

Pérez-Tornero, preguntat pel futur del periodisme, ha respost que cal plantejar dos reptes: “trobar feina” i aprofundir en el “problema cívic i ètic”. El professor de l’Autònoma també ha recalcat que “valdria la pena legitimar la feina del periodista”. En la mateixa direcció, Rius ha opinat que “els mitjans han d’estar oberts a tothom, però només professionals”.

Les intervencions dels estudiants que han participat del debat han tingut un denominador comú: entendre i explicar el món per a poder intervenir.

L’acte no ha pogut comptar amb l’assistència del periodista Xavier Vinader, tal com es tenia previst. COMRàdio ha ofert la conferència per antena aquest divendres a les 20.05 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada