dimecres, 22 de desembre del 2010

UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

‘Pichi’ Alonso: “El futbol amateur fomenta la proximitat entre els participants”

L’exjugador del Barça i l’entrenador Víctor Muñoz han assistit a l’acte de cloenda de la Lliga de la Facultat de Comunicació


L’exjugador del Barça, Àngel ‘Pichi’ Alonso, ha manifestat: “El futbol amateur fomenta la proximitat entre els participants” aquest dimecres a la cerimònia de cloenda de la primera Lliga de futbol de la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB. L’acte ha comptat amb la presència, a més, del també exjugador blaugrana i nou entrenador del club txetxè Terek Grozny, Víctor Muñoz. Ambdós convidats han participat a l’entrega dels premis al campió i a la millor afició de la competició interna de la facultat.

‘Pichi’ Alonso ha posat èmfasi en la importància del futbol com a excusa per enriquir les relacions entre els companys de classe i, preguntat per la necessitat de la motivació dins l’esport, ha respost: “Falta gent com Guardiola”. En aquesta línia, Muñoz ha posat el fet d’anar a entrenar a un país com Rússia com a exemple de dificultat a l’hora de comunicar si no se sap l’idioma. Ambdós exjugadors han coincidit que la iniciativa és la característica principal que tot estudiant de periodisme ha de tenir durant i un cop acabada la carrera.
a

Víctor Muñoz i Àngel 'Pichi' Alonso, respectivament, durant l'acte

L’equip Atlético Che Guevara s’ha proclamat el gran vencedor d’aquesta lliga amb els premis al campió i al “pichichi” per Joshua Logan amb 13 gols. L’únic equip format només per noies, Champiñones, ha guanyat el premi a l’esportivitat; el premi al millor blog se l’ha endut el Recreativo de Juerga i el guardó a la millor afició l’ha rebut Aston Birra.

La cerimònia ha comptat també amb l’explicació de la història del futbol dirigida pel professor José María Perceval i titulada “Pelos, pelas y pelotas. Una historia desnuda del futbol”. Perceval ha recalcat la idea que “la dona no només ocupa el saló sinó també les informacions esportives” en una al·lusió que l’esport cada vegada té més afició femenina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada